Licențiat în Filologie la Facultatea de limbi străine a Universității București, specializarea germană-comunicare, în anul 2003.

Pasionat de filme, cărți și pictură, scrie din adolescență proză scurtă pe teme social-politice, geo-politice și culturale, îmbinând accentele realiste cu lirismul bine dozat.

Colaborator al publicațiilor on-line și tipărite din Canada („Destine literare”) și din Germania („Vocea ta”, „Ziarul Românesc”, agenția de presă „Așii Români”).

Lucrări apărute în revistele „22″, „Dilema Veche”, „Lumea” și „Confluențe literare”.

Legat de Ploieștiul copilăriei și al adolescenței prin cenaclul „Atitudini” al Casei de Cultură „Ion Luca Caragiale” și stabilit în Brașov din dragoste în anul 2019. 

Motto-ul meu: Vom trăi murind sau vom muri trăind? Nu știu, întreabă-i pe oameni dacă mai sunt Fiii Domnului.

Cărți publicate:

„Viața ca o cursă de șoareci” – apărută în anul 2009 la editura Ghepardul din București.

De formație filolog și de profesie muzeograf, autorul ni se dezvăluie cu prima sa carte drept un observator fin și perspicace al fenomenelor deranjante din mediul ambiental social, politic și economic, reușind să-și capteze cititorul prin temele abordate și maniera sa literară

„Grăuntele de nisip” – apărută la editura Libris din Brașov în anul 2020.

„Capitolele sunt o înlănțuire de evenimente și trăiri lăuntrice speciale ale omului, în general, cu unele inflexiuni și orientări particulare, pornite ca o carte de istorie care ne poartă de la un început, dinspre rădăcinile noastre, cu (re)trăirile și ridicarea speranțelor ca pasărea Phoenix, și încheind cu privirea în oglinda vieții. Cartea, în ansamblul ei, poartă în sine multiple mesaje, concepții, atitudini demne de o lectură atentă, asemeni unui manual de morală civică.